Saturday, 30 November 2013

TERMELTING laa pulak

haaiii haaiii
sayangku cik blog...
haa nak tahu tak melting pasal apa..
psal my bestfriend tu laa..
ahahaha..
boleh plak dye jadi sweet..auw auw..
tak sangka mak okehh..
ok straight to the point, nak cite pasal melting melting ni yee..
ok straight dont belok belok yee...
ni haa pasal membe cik dylla ni dia post kad raya and ayat
sweet and boleh dia pergi post sekali dengan ubat ubat

ahahaha... so sweet tahap apa pon tak tahu...

walaupun sebenarnya dia memang dah sedia maklum y dylla ni memang
susah sangat nak makan ubat...
dengan gigih dia pergi farmasi and beli  kan ubat siap tolong pos kan lagii
haiiihh

termelting oiii...


btw thank you so much my bestie...

ko la kawan aku selama nya,,,

Thursday, 28 November 2013

berabuk abih dohh !!

hollaaa hollaa
cik dylaa HERE !!

haa ape yang berhabuk...
semesti nye laa blog kite ni kan...
haiiishh

nak buat macam mana kan
dah diri kita ni seorang seorang yang pemalas apa boleh buat kan

terbiar la kamu kan cik blog

last update pon mase bulan lepas
tu pun pasal wedding yang dok pending nak post tu jee



haa see that..
punye la pemalas tuan blog ni kan..

selalu sangat dok pending post je kan...

psstt , sebenarnya sebab busy la,,,walaupun sebana nya tak busy sgt 
tapi still blh d ambil kira kan kan...ohoho

sebenarnya tepu otak ni haa...
tu yang tak tahu nak menghupdate gapo dio..

dah la...bye cik blog


Wednesday, 23 October 2013

WEDDING !!

 holaaa holaa...
haa sebenar nye wedding ni masa hari MERDEKA bulan 8 hari tu 
tapi 
biasa la cik dylla kita ni kan.. BUSY sokmo..
ape y busy nye pon tak tahu...

okey kita throwback...
 gambar sahaja jee...


































Saturday, 24 August 2013

lagu feveret cik dylla kite



cakra khan - harus terpisah


Sendiri, sendiri ku diam, diam dan merenung

Merenungkan jalan yang kan membawaku pergi
Pergi tuk menjauh, menjauh darimu
Darimu yang mulai berhenti
Berhenti mencoba, mencoba bertahan
Bertahan untuk terus bersamaku


Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali


Ku coba meraih mimpi
Kau coba ‘tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu

Bayangkan.. bayangkan ku hilang, hilang tak kembali
Kembali untuk mempertanyakan lagi cinta
Cintamu yang mungkin, mungkin tak berarti
Berarti untuk ku rindukan

Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali

Ku coba meraih mimpi
Kau coba ‘tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu

Ini harusnya kita coba saling melupakan
Lupakan, lupakan kita pernah saling bersama


Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali


Ku coba meraih mimpi
Kau coba ‘tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu

Tuesday, 20 August 2013

akhirnya bersua KEMBALI raya raya !

hoollaaaa...
pe kabo mu cik blog...
sebelum nak macam macam dengan mu cik blog baik kawe ucap dulu ye
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
dah raya yang ke berapa
baru nak wish kan...
ish ish  ish..
terok nye laa perangai kan...
........
lama betul cik dylla ni menyepi kan..
ahaaa
 jangan nak spekulasi macam macam yee...
bukan nye sengaja nak menyepi kan diri okeh..
saya busy tahuu...tapi kekadang rasa macam buat buat busy pon ade niehh
busy macam macam.
sampai kan nak raya pon tak prepare apa apa langsung kat rumah tu,,,
sampai kan tak ada semangat langsung nak raye...
hurrmm..
...........
raya tahun ini tak ada ada yang best sangat melain kan sedara mara belah ma balik hampir semua nya...
time tu tersangat laa seronok and busy sangat sampai lupe segala nyee...
tapii
lupe nak snap snap..
dan snap time malam ke-2 je..
tapi tu belah abah...
tu pacek pacek and sepupu sepapat and abang yee




ni puak puak lelaki je okeyy...
tu pon ade lagi pacek yang tak dapat balik...
 tersangat la happening..
lepas ni ntah bile la plak nak ade macam ni..
rindu this moment...
gambar member member yang  datang raya tu semue ta dan nak snap snap...
maklom lerr busy melayan tetamu..
ekekeke..


okeyy abai kan muke yang tak dan nak senyum tu and background belakang tu yee...
abah eden nieh pon tak nyompart nyompart nnak bukak baju nak g mandi nyee...aduhaii..
bikin spoill jee..
ooppsss
sori my dad.
anakmu ni dah mengutuk kamu..



ahaaa ni yang okey..and yang muke ade senyum maaa...
ahaha..
gambar raya ke 3 ke 4 ntah lupe r...iyelaa kite niehh kan dah tue benoo...nak g segamat and beli barang dapur untuk kaum kerabat yang datang..
fuhh fuhh
penatt okeyy...

sebena nye banyak lagi nak d cerita kan ni cik blog tapi nanti nanti laa yee....
*post ni pon sebenarnye dah banyak kali tunda.. dok tunda tunda last sekali nasib baik dapat jugakk post...
ahahaha..

sekiann..

terima kasih
peace yoo


Thursday, 11 July 2013

GEMBIRA NYA SAYA !!


HAI HAII..

adakah anda tahu mengapa saya segembira nie...
of course la tak tahu kan..

meh sini meh nak bagi tahu kenape cik dylla kita niey gembira sangat kan...

SEBENARNYE 
 

sebab IC saya dah jumpa balik..

ehuhuhu..

seminggu takde IC rase macam diri ni indon giler kot,,

nak pergi mane mane pon susah takut jumpe polis and then polis mintak IC ..

pas tu takot kene saman laa..

huuiiisshh da la tgh pokai kan..
mau nye tak haru kalau tetiba kena saman kee kan..

mintak jauh laa..

tak sanggup laa aku melabur kan duit ke nak bayar saman tu kan..

buat rugi je,,,

............
ok sambung balik

punye laa jenuh mencari IC tu..

ingat kan dah terjatuh dah mase turun dari kereta masa kat mall,,,

mase tu dah memang cuak laa kan..

banyak nye la duit nak kene keluar and penat nye lagi

selain tu

dalam kepala hotak dah duk memikir nak kene buat report lagi pas tu bayar denda lagi..

DENGAN KENA BEBEL TAK HENTI HENTI DENGAN FAMILY LAGI

aaiishh

punye laa serabut kan..

tapi nasib baik

jumpa balik IC tu kan..

dye nak main nyorok nyorok lak kat bawah katil IC tu..

padahal

dah cari pat lima kali dah kat bawah katil tu...

tapi tak pe laa..
tak kisah laa janji dah jumpa IC nye..

yuuhhhuuu..

tersangat laa seronok..

SEKIAN TERIMA KASIH

SAYA SERONOK..

boleh keluar dengan sesuka hati nya

yyeeaayy yeeayy