Tuesday, 24 July 2012

kuihh pulut tikamm.. erkk


halllluuuuu.....
selamat berpose,,,

ehemmm ehemmm tetibe sakit tekak plopp, maklum laa orang pose memang macam g ni kan, ahaks...

mesti pelikk kan tengok tajuk post nie...
kuih pulut tikam, mesti tak pernah dengar kann. ahaaa mehh sini mehh nak bagi tengok gambar kuih tuhh






ahaaa mesti korang akan cakap minah ni salah name kuih minah ni..ahahha tapi sebenarnye kan memang betul pon.. aku memandai sendiri jer buh name kuih 2... kan kuih 2 ade pulut warna merah so aku pon time tuh dengan pandai nye bagi r name kuih 2 kuih pulut tikam...*sebenarnye aku lupe name kuih 2 ape , so aku tibai jer r kasi name 2
pandai kan aku...ohohoho *jap2 nak kembang hidong kejap...
  
tapi kan aku tak suke pon sebenarnye kuih 2...yucks, ta sedap bagi aku la kan...
smpai at sini jer r aku menaip, penat r bulan2 pose ni nak menaip banyak2...
papaiiii :3

Thursday, 19 July 2012

Ramadhan al mubarak



hai hai...

just nak coret kan esok dah puasa jer! yahoooo best nyerr dah puasa esokk... tak lama pas 2 ley raya lak kan kan, ahahhaa...


ahahaha.. orang over excited nak puasa tahun nie mang mcam g nie.. *sebenarnye bkn over excited nak puasa sgt pon tapi over excited nak raya sebenarnye, muhehehe...


harap maklum laa kanak kanak riang memang macam ni....




nahh tengok pengumuman puasa niehh...


RAMADHAN SUDAH TIBA, PASTIKAN :
☑ Setting Niat
☑ Upgrade Iman
☑ Download sabar
☑ Delete Dosa
☑ Approve Maaf ☑ Search Pahala salam ramadhan al-mubharak..  
0-0 ye...
ORG OVER SAMPAI AMBIK BENDA ALAH NIE..AHAHAHA
2 jer nak cakap kan sebenarnye...ahahaha, bai bai.. *KEGEDIKAN KU TERSERLAHH,