Saturday, 29 September 2012

 
ohoiiiii... yow wasup wasup ...


ahaaaa nak update blog hari ni tapi tak tau nak update ape sebab otak tengah blur + blank  nie...

nak update lirik lagu najwa latif jer laa...suke dengar lagu nie...beshhh sangatt

|
|


Merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia
Kau berikan ku kekuatan
Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu
Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu
ku merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Saturday, 22 September 2012

Tak best nyerrr...

Haihai...
Haaa nak tau tak ape y tak best nyer...mehh sini nak bagi tau...selseme dengan perit tekak  tuh laa y ta best...seksa woo nk bernafas lau selseme... Nak cakap tuh jer..

Baaiiii....

Wednesday, 19 September 2012

ohhh ttiiiidddaaakkkkk....tak suke tak suke


haaa mesti pelik kan...pehal minah sorang nie...tibe2 jer ckp oh tidak pas tak suke tak suke kan kannn......sebenarnye sebab blog dah tukar interface baru laa...tak suke laaa...serabot bebenor interface baru niehh...menci menci...gggrrrr...tapi kan nak buat macam mane...redha jer laaa...

nak cakap tuh jer sebenarnye...

bbbaaaaiiiii....

Saturday, 15 September 2012

raya with friends...


hari ni tak mau cakap banyak banyak...cuma nak tunjuk gambar raya dengan kawanII jer laa...

raya tahun raye macam best giler laa sebab dapat pergi raya merata rata and ramai kawan yang dapat datang raya at rumah...
nie entri bergambar jer laa...









































and the last i dapat duit raye :3...ohohoho...


sory gambar ta berape clear sebab ade cameraman cilik yang sibokk nak tlg ambik kan gambar...
tapi mmg happening laa