Saturday, 30 November 2013

TERMELTING laa pulak

haaiii haaiii
sayangku cik blog...
haa nak tahu tak melting pasal apa..
psal my bestfriend tu laa..
ahahaha..
boleh plak dye jadi sweet..auw auw..
tak sangka mak okehh..
ok straight to the point, nak cite pasal melting melting ni yee..
ok straight dont belok belok yee...
ni haa pasal membe cik dylla ni dia post kad raya and ayat
sweet and boleh dia pergi post sekali dengan ubat ubat

ahahaha... so sweet tahap apa pon tak tahu...

walaupun sebenarnya dia memang dah sedia maklum y dylla ni memang
susah sangat nak makan ubat...
dengan gigih dia pergi farmasi and beli  kan ubat siap tolong pos kan lagii
haiiihh

termelting oiii...


btw thank you so much my bestie...

ko la kawan aku selama nya,,,

Thursday, 28 November 2013

berabuk abih dohh !!

hollaaa hollaa
cik dylaa HERE !!

haa ape yang berhabuk...
semesti nye laa blog kite ni kan...
haiiishh

nak buat macam mana kan
dah diri kita ni seorang seorang yang pemalas apa boleh buat kan

terbiar la kamu kan cik blog

last update pon mase bulan lepas
tu pun pasal wedding yang dok pending nak post tu jee



haa see that..
punye la pemalas tuan blog ni kan..

selalu sangat dok pending post je kan...

psstt , sebenarnya sebab busy la,,,walaupun sebana nya tak busy sgt 
tapi still blh d ambil kira kan kan...ohoho

sebenarnya tepu otak ni haa...
tu yang tak tahu nak menghupdate gapo dio..

dah la...bye cik blog