Sunday, 20 January 2013

Kesiannye...

Ish ish kesian kesian kesian...
Kesian at sape...
Kesian kat tuan punyerr blog ni laa...
Tuan blog nie demam laa plak kan..
Tapi dalam demam demam pon sempat lagi nak update blog kan...heeee.
Ni demam kea berjangkit dari orang lain laa niey...tak best nye bile demam..semue nye jadi tak selesa..
Nak g sambung tido balik laa..
Ok baiii

Monday, 7 January 2013

ke kelate laa kite

hhiii haiii...  cerita lame dah ni sebenarnyw
wasuppp der...
ahaii...meh sini meh nak story mory sikett..
mase 1/11/2012 malam hari tu kan dila balik kelate...
punyerr laa syok nak balik kelate sampai buat rambut bagaiii laa kan *orang over nak balik kampung mmg mcm nie...
 bertolak dalam pukul 10 lebih laa...sampai sana dalam pukul 7.30 pagi kott tu pon kalau tak salah laa...
mase balik kelate tuh kan punyer laa banyak plan dengan cousin..tapi lastly sakit perott...
tersangat laa tak best  n tak puas hati balik kelate time tuh...
sempat bbq jer tau tapi gambar time bbq lupe nak ambik, hehehe...
punye laa banyak merancang kan... hampehh gilerr...sedeyhh woo..
pergi pantai pon dapat tengok jer org mandi manda...nk jugak tapi ta larat laa plop kan,,,

ni gambar kat depan rumah arwah moyang...
cantik sangat sawah padi tuh tau......


lmbat giler nak update kan...ketinggalan zaman sayo ni

Saturday, 5 January 2013

bersawang nye.....



haacccuuummm.... haacccuuummm...

ish ish banyak nyer habuk...blog sape ni yang banyak habuk sangat ni...

mesti pemalas tuan blog ni kan kan...


tapi kan yang sebenarnye bukan nye tuan blog ni pemalas cume tuan blog ni bz bebenor semenjak dua menjak ni...

sory to say ehhh...

kebusy an ku buat ku lupa semua nye...

aduhaiii...

tapi kan bz bz pon kan...
sempat lagi kan pergi jejalan,,,
macam buat2 bz plak minah ni kan...

ahahaha///

pape ntah kan...

ok laa baii