Monday, 7 January 2013

ke kelate laa kite

hhiii haiii...  cerita lame dah ni sebenarnyw
wasuppp der...
ahaii...meh sini meh nak story mory sikett..
mase 1/11/2012 malam hari tu kan dila balik kelate...
punyerr laa syok nak balik kelate sampai buat rambut bagaiii laa kan *orang over nak balik kampung mmg mcm nie...
 bertolak dalam pukul 10 lebih laa...sampai sana dalam pukul 7.30 pagi kott tu pon kalau tak salah laa...
mase balik kelate tuh kan punyer laa banyak plan dengan cousin..tapi lastly sakit perott...
tersangat laa tak best  n tak puas hati balik kelate time tuh...
sempat bbq jer tau tapi gambar time bbq lupe nak ambik, hehehe...
punye laa banyak merancang kan... hampehh gilerr...sedeyhh woo..
pergi pantai pon dapat tengok jer org mandi manda...nk jugak tapi ta larat laa plop kan,,,

ni gambar kat depan rumah arwah moyang...
cantik sangat sawah padi tuh tau......


lmbat giler nak update kan...ketinggalan zaman sayo ni

No comments: