Saturday, 30 November 2013

TERMELTING laa pulak

haaiii haaiii
sayangku cik blog...
haa nak tahu tak melting pasal apa..
psal my bestfriend tu laa..
ahahaha..
boleh plak dye jadi sweet..auw auw..
tak sangka mak okehh..
ok straight to the point, nak cite pasal melting melting ni yee..
ok straight dont belok belok yee...
ni haa pasal membe cik dylla ni dia post kad raya and ayat
sweet and boleh dia pergi post sekali dengan ubat ubat

ahahaha... so sweet tahap apa pon tak tahu...

walaupun sebenarnya dia memang dah sedia maklum y dylla ni memang
susah sangat nak makan ubat...
dengan gigih dia pergi farmasi and beli  kan ubat siap tolong pos kan lagii
haiiihh

termelting oiii...


btw thank you so much my bestie...

ko la kawan aku selama nya,,,

No comments: