Tuesday, 20 August 2013

akhirnya bersua KEMBALI raya raya !

hoollaaaa...
pe kabo mu cik blog...
sebelum nak macam macam dengan mu cik blog baik kawe ucap dulu ye
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
dah raya yang ke berapa
baru nak wish kan...
ish ish  ish..
terok nye laa perangai kan...
........
lama betul cik dylla ni menyepi kan..
ahaaa
 jangan nak spekulasi macam macam yee...
bukan nye sengaja nak menyepi kan diri okeh..
saya busy tahuu...tapi kekadang rasa macam buat buat busy pon ade niehh
busy macam macam.
sampai kan nak raya pon tak prepare apa apa langsung kat rumah tu,,,
sampai kan tak ada semangat langsung nak raye...
hurrmm..
...........
raya tahun ini tak ada ada yang best sangat melain kan sedara mara belah ma balik hampir semua nya...
time tu tersangat laa seronok and busy sangat sampai lupe segala nyee...
tapii
lupe nak snap snap..
dan snap time malam ke-2 je..
tapi tu belah abah...
tu pacek pacek and sepupu sepapat and abang yee




ni puak puak lelaki je okeyy...
tu pon ade lagi pacek yang tak dapat balik...
 tersangat la happening..
lepas ni ntah bile la plak nak ade macam ni..
rindu this moment...
gambar member member yang  datang raya tu semue ta dan nak snap snap...
maklom lerr busy melayan tetamu..
ekekeke..


okeyy abai kan muke yang tak dan nak senyum tu and background belakang tu yee...
abah eden nieh pon tak nyompart nyompart nnak bukak baju nak g mandi nyee...aduhaii..
bikin spoill jee..
ooppsss
sori my dad.
anakmu ni dah mengutuk kamu..



ahaaa ni yang okey..and yang muke ade senyum maaa...
ahaha..
gambar raya ke 3 ke 4 ntah lupe r...iyelaa kite niehh kan dah tue benoo...nak g segamat and beli barang dapur untuk kaum kerabat yang datang..
fuhh fuhh
penatt okeyy...

sebena nye banyak lagi nak d cerita kan ni cik blog tapi nanti nanti laa yee....
*post ni pon sebenarnye dah banyak kali tunda.. dok tunda tunda last sekali nasib baik dapat jugakk post...
ahahaha..

sekiann..

terima kasih
peace yoo


No comments: