Thursday, 11 July 2013

GEMBIRA NYA SAYA !!


HAI HAII..

adakah anda tahu mengapa saya segembira nie...
of course la tak tahu kan..

meh sini meh nak bagi tahu kenape cik dylla kita niey gembira sangat kan...

SEBENARNYE 
 

sebab IC saya dah jumpa balik..

ehuhuhu..

seminggu takde IC rase macam diri ni indon giler kot,,

nak pergi mane mane pon susah takut jumpe polis and then polis mintak IC ..

pas tu takot kene saman laa..

huuiiisshh da la tgh pokai kan..
mau nye tak haru kalau tetiba kena saman kee kan..

mintak jauh laa..

tak sanggup laa aku melabur kan duit ke nak bayar saman tu kan..

buat rugi je,,,

............
ok sambung balik

punye laa jenuh mencari IC tu..

ingat kan dah terjatuh dah mase turun dari kereta masa kat mall,,,

mase tu dah memang cuak laa kan..

banyak nye la duit nak kene keluar and penat nye lagi

selain tu

dalam kepala hotak dah duk memikir nak kene buat report lagi pas tu bayar denda lagi..

DENGAN KENA BEBEL TAK HENTI HENTI DENGAN FAMILY LAGI

aaiishh

punye laa serabut kan..

tapi nasib baik

jumpa balik IC tu kan..

dye nak main nyorok nyorok lak kat bawah katil IC tu..

padahal

dah cari pat lima kali dah kat bawah katil tu...

tapi tak pe laa..
tak kisah laa janji dah jumpa IC nye..

yuuhhhuuu..

tersangat laa seronok..

SEKIAN TERIMA KASIH

SAYA SERONOK..

boleh keluar dengan sesuka hati nya

yyeeaayy yeeayy




No comments: