Monday, 18 May 2015

Finally!

                            ASSALAMUALAIKUM ,!
Alhamdulillah, setalah sekian lama menghaib kan diri dari blog cik dyla ni...akhir nya muncul kembali...ahaha.. do u want to know something,  tadi gelabah la jugak bila tiba tiba blogger ni tak bolEh sign ke yahoo, just boleh ke Gmail je...hangin gila, stress sangat time tu...smpai rasa mcm nak putus asa je ...tapi Alha,dulillqh, godek punya godek akhir nya dapat jugak jumpa blog cik dyla ni, haiiyaa ni blpg bikin orang susab hati saja tahu !

No comments: