Friday, 14 June 2013

OMG !!

aahhhaaaiiiii cik blog...
dah lame saye tak menyapa anda kan cik blog sayang..
cik blog awak sihat tak sayang...
i miss u laa.. *tetibe rase nak muntah pulak bile cakap macam tu kan,,,
geli mak u...
..........
ok back to story...
sebenarnye kan,
kite kan terkejut giler tahuu...
tibe tibe tengah dok syok ber kakao dengan kenkawan kan,,
tibe tibe si membe nie tanye still single ke, and then aku cakap la, a'ah still single ag dan malas nak pikir pasal semue tu..
 pas tu kan dia boleh balas 
TUNGGU ORANG KEYH
lepas tu kan dengan tiba tiba dia boleh ajak aku KAWIN...
OMG..
tersangat laa TERKEJUT okey...
macam tak percaya..
tengah tengah frust ni tetiba ada orang suruh tunggu dia and nak kawin dengan aku..
aduhaiii
i dont believe that..





...
huwaaa...
dan aku jugak rase takot pulak...
tengok laa dia cakap ape bile aku cakap tak pk  and tak nak bagi pape harapan dekat dia..
banyak giler laa budak ni..
alamat nyer lps nie memang nak jauh kan diri dari dia laa,,,
sejauh mungkin aku ku cuba..
tak nak tak nak tak nak...
jangan buat begini kepada saya !!
tolong laaa...
huwaaa,,

7 comments:

hairie ai said...

Mmg seget la budak ni raff...

dylla mn said...

menakut kan laa ai...seram gilerr...

hairie ai said...

Thu takpe... Jgn pas ni hidup dlm ketakutan da la ye..

dylla mn said...

ahahhaha..gangster kan mne boleh
takot

hairie ai said...

Ye ler tu... Hahaha

dylla mn said...

ahahahhaha

hairie ai said...

Genster leh klua air mte la kan