Saturday, 22 June 2013

Dia sudah, Anda bila LAGI ...

hai kesayangan ku cik blog...
gambar yang kat atas ni la my friend dgn wife dye...
tadi kan cik blog sayang kan, cik dylla with friend pergi kenduri  eh silap bukan nye kenduri tapi pergi kawan nikah dekat masjid...
ALHAMDULILLAH..
selamat sorang kawan cik dylla tu jadi laki orang dah, 
lepas ni dah tak boleh nak kacau kacau dia sangat dah..
kalau kacau jugak alamat nye memang nak UFO melekat dekat kepala laa kan...
ahahaha, tak rela aku okehh...
tapi kan muke dia memang macam tak nak kawin langsung,,
senyum pon terpaksa

kalau tak caye tengok gambar yang kat bawah bawah ni
eh eh ku terima hantaran nya yer...


mataku yang juling...

haaa yang ni laa n seterusnya laa



iye kami memang cengittu...







awek tiang sikitt


 dengan mak angkat pengantin lelaki...
ayat makcik ni tak boleh bla...
makcik ade 11 orang anak lelaki..
tapi
 4 orang je lagi yang available
polis ade petronas ade engineer pon ade...
dan aku dengan gedik pon laa cakap,
boleh laa makcik kenan kan saya dengan anak makcik ye,,,
saya nak yang petronas tu ye makcik...
ye saya tahu saya gedik tapi ade aku kisah kan..
da la bye sayangg
.............

No comments: