Sunday, 12 May 2013


 oo laaaaa my dear blog yang cute...
 ngeee :)
 
ish ish blog siapa laa yang cantik plus cute niey kan kan...
pandai betol tuan dye hias kan blog dye niey kan.. *perasan nak mampus gileer kott ...

sebenarnye kan kan kan.. i miss u laa my dear blogg...

okk  okk...

......... 
 
sebenarnye kan kan aku rindu gilerrr at Encik Fadzlin aku tapi aku dengan dye dah tak ade pape..hanya tinggal kenangan je lagi aku dengan dia. dan tinggal jadi kawan je lagi... putus sudah aku dengan dia... dah lama aku tak contact dia, bukan nye tak nak contact dia tapi aku takut terbagi harapan dekat dia lagi
........
tapi kan
hanya ALLAH je tau macam maneaku kat dye...aku rindu sangat kat dye tapi aku malu gile nak cakap dye... rase macam nak benam kan je kepale aku at dalam tanah... aku sayang n rindu dye tapi hubungan aku dengan dye tak mungkin akan ke mane...
 orang selalu cakap kan hubungan tanpa restu keluarga tak kan kemana so better aku berserah dekat Allah je... kalau betol di antara aku dengan dia ada jodoh tak kan kemana jugak kan...
.......................

tapi setiap kali kalau aku ternampak dia kan, aku rasa macam nak je cakap kat dia yang aku rindu sangat sangat kat dia...
tapi biar lah... aku dah blur giler.. dah malas nak fikir pasal lelaki lagi dah...
lebih baik buat buat bz dekat bende lain kan...

i so stupid u know...
so foolish..
arghh..
dah la bye bye my sayang ku cik bloggg...
daaa..
nanti kite jumpe lagi tau dear ;)

No comments: