Wednesday, 18 April 2012

bangga nyer cik dylla mn ni :))




hola hola...

hari ni dengan bangga nyer aku nak cakap yang aku dah berjaya dengan cemerlang nyer drive kete waktu malam
dengan jarak perjalan y sangat laa jauh *padehal tak de laa jauh sgt pon, hohoho..dengan bantuan abah yang TERSAYANG yang banyak menbebel time den drive tadi, abah thank you very much abah! sumpah pas ni anak abh yang ni akan cari beribu riban alasan untuk tak nak drive mlm dah abh...pedih mate woo abah.. 

No comments: